Clayton-Franklin-brillen-hoofd

Clayton Franklin brillen

Klassieke dingen zullen worden herboren als nieuwe dingen door de eeuwen heen”. Dat is het concept achter het Japanse brillenmerk Clayton Franklin. Ondanks het feit dat alle dames- en herenmonturen de klassieke stijl als inspiratiebron hebben, weten ze bij Clayton Franklin toch een nieuwe weg te vinden. Een nieuwe smaak monturen die tot stand zijn gekomen met het gebruik van geavanceerde technologieën afkomstig uit Japan, daar ligt de toekomst.

Retro brillen

De retro stijl evolueert in de brillen uit de dames- en herencollectie van Clayton Franklin. Klassieke vormen worden in de toch moderne collecties uitvergroot en vernieuwd. U kunt het vakmanschap voelen en u zult overdonderd worden door de sterke betrokkenheid met de details in de monturen van Clayton Franklin.

Made in Japan 

Voor iedere brildrager die hoge eisen stelt aan zijn montuur moet dit als muziek in de oren klinken. De technieken die gebruikt zijn bij de productie van de hippe brillen komt namelijk regelrecht uit Japan. Bekende Japanse ontwerper Shinishi Isoya heeft samen met de beroemde fabrikant en ontwikkelaar Hiero House een collectie ontwikkeld die eruit ziet alsof je een reis maakt door verschillende decennia.

De fascinerende liefde van Japanners voor hun producten en hun bijna overdreven oog voor detail maken de brillen en zonnebrillen van Clayton Franklin tot ware must-haves! Nu te koop bij Nieuwstad Optiek in Doetinchem.Top